24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

La volan, sub influenta alcoolului

În ziua de 1 februarie 2014, la orele 15:05, poliţişti din cadrul Poliției orașului Ianca l-au depistat în trafic pe S.Georgian (41 de ani), din oraşul Ianca, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 2B, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Făurei, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.