24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lacu Sarat este luat cu asalt de braileni

Brailenii se ingramadesc in statiunea Lacu Sarat pentru a profita de razele soarelui si de beneficiile balneo-climaterice ale apei si namolului, dar si la umbra copacilor care oxigeneaza foarte bine zona si mentine o temperatura placuta organismului uman si la 40 de grade Celsius.

Cum criza a limitat nivelul de trai al brailenilor, multi dintre ei nu isi mai permit sa plece la plaja doar cu prosopul si costumul de baie. Daca unii inca isi mai permit sa plece lejer de acasa, fara mancare si alte acareturi, si sa isi cumpere cele necesare pe plaja sau sa stea relaxati la terasele statiunii, multi dintre braileni, si nu numai, cara dupa ei alimente, sucuri, bere, lazi frigorifice, toate cele necesare pentru a sta cu burta la soare si a se relaxa.

Padurea ce inconjoara statiunea este populata intens o data cu venirea week-end-ului, cand brailenii evadeaza din orasul incalzit, la umbra copacilor, cu catel, cu purcel, cu oala de ciorba si gratarele pentru mititei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.