24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Licee brailene / Gheorghe Munteanu Murgoci

Legalize Like made by Homemade Videos

Echipa Homemade Videos este formata din Mihai Dumitrascu, Alexandru Mihai,Mihai  Andrei, Dragos Florin, Cristi An, Bogdan Chirila.

Avand in vedere faptul ca facebook-ul a fost invadat de persoane dubioase cu nume fictive de care nu ai mai auzit,dar care iti trimit mesaje prin care adesea iti cer sa le dai un like...noi ne-am gandit sa ironizam aceasta dependenta de atentie si cum atlfel decat printr-o serie de videoclipuri amuzante astfel va invit sa urmariti alaturi incepand de astazi primul sezon al "Legalize Like" made by Homemade Videos.


Url: ro-ro.facebook.com/pages/Homemade-Videos/206884612728830


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.