24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Licitatiile publice ilegale iau ochii liberarilor nostri

Si uite-asa se sfarseste cate o cariera politica. Liberalii Eduard Puiu, Eduard Ciocan şi Ionuţ Constantinescu, fost PRM-ist, s-au incurcat in afaceri ilegale cu achiziţii publice de peste 1,5 milioane de lei si acum sunt in vizorul politistilor. In ancheta sunt vizati si functionari publici care au mijlocit afacerile ilegale. Dosarul anchetat de reprezentantii legii este de amploare avandu-si sursa in Capitala, dar capete taiate cad si din provinciala Braila.
Poliţiştii şi procurorii cerceteaza serviciul public din Bucureşti, Direcţia Pieţelor din Sectorul 3 al capitalei, care este banuit ca a spart în mai multe contracte, câteva lucrări de investiţii la o serie de pieţe din capitală pentru a le atribui fără licitaţie prin procedura “cumpărări directe”, cel puţin o firmă din Brăila este vizată de această anchetă.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.