24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lider politic Brailean: Declaratii de avere cu cantec

Un important lider politic brailean a gresit / sau a omis intentionat, declararea tuturor veniturilor in  declaratia de avere. Nu ar fi prima oara cand un functionar sau om politic din Braila completeaza gresit declaratia de avere. Insa datele oficiale,  culese pana acum, ne conduc spre concluzia ca "averile se fac pe spatele creditorilor", prin falimentari intentionate de firme sau prin instrainarea acestora,  sau, mai grav, prin inducere in eroare a autoritatilor competente in verificarea averilor.

Acesta este un mesaj adresat tuturor politicienilor braileni, dar nu este un pamflet !


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.