24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liposuctia a bagat in coma o tanara braileanca

Baba sufera la frumusete, zice cu intelepciune o vorba din popor, insa frumusetea totusi nu trebuie facuta cu pretul vietii. O tanara braileanca este in suferinta fizica dupa o operatie de liposuctie facuta la medicii galateni. In speranta unei siluete de de invidiat, braileanca de numai 36 de ani se lupta sa supravietuiasca.

Pacienta nu s-a mai ridicat din pat dupa operatie, iar familia a facut o plangere la Colegiul Medicilor. Starea i s-a deteriorat rapid, asa ca a ajuns in sectia de terapie intensiva a Spitalului de Urgenta Galati, medicii sunt rezervati cu privire la sansele ei de supravietuire.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.