24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lipsa acuta de locuri de munca in oras

Braila se umple de someri din cauza lipsei locurilor de munca si situatiei economice in recesiune. Barbatii isi gasesc mult mai greu un loc de munca decat femeile, datele arata ca la 30.09.2012 someri femei reprezinta un procent de 40,0%, iar bărbaţi 60,0%. Rata şomajului înregistrat la 30.09.2012, la nivelul judeţului Brăila, a fost de 5,59% (cu 0,09 puncte procentuale mai mare decât la finele lunii anterioare) cu 0,58 puncte procentuale mai mare decât cea înregistrată la nivel naţional
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.