24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Litoralul romanesc este pazit si de politistii braileni

Litoralul romanesc este locul care atrage in perioada estivala persoane din lumea intreaga, agitatie, si devine un loc periculos, Politia Romana intervenind atunci cand este cazul pentru a linisti apele si pentru a asigura un mediu stabil si sigur celor prezenti in zona.

De la Brăila, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, a detaşat până în prezent un poliţist, urmând ca de la începutul lunii august să mai fie detaşaţi încă nouă, de la ordine publică şi judiciar”, a declarat inspectorul principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.