24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Localnica cercetata pentru vatamari corporale fata de un consatean

În dimineaţa zilei de 30 septembrie 2013, la orele 10:30, la Postul de Poliţie Comunal Chişcani s-a prezentat P.Alexandru (54 de ani), din comuna Drăguşeni, judeţul Galaţi, care a sesizat că, în ziua de 22.09.2013, în timp ce se afla cu cireada de bovine la păscut, a fost agresat de M.Sorina (33 de ani), din localitatea Chişcani.

Cel agresat a suferit vătămări corporale care necesită pentru vindecare un număr de 15-17 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal.

Cercetările sunt desfăşurate faţă de localnică sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.