24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Locuinta nelocuita, vandalizata de un localnic in comuna Tufesti

Duminică, la orele 15:30, poliţişti de la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi de A.M. (24 de ani), din comuna Tufeşti, cu privire la faptul că, la data de 26.03.2013, localnicul N.M. (53 de ani) a pătruns fără drept în curtea imobilului ei, care nu este locuit, şi i-a spart două geamuri termopan de la uşa de acces în locuinţă.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au desfăşurat primele cercetări şi au întocmit dosar penal pentru violare de domiciliu şi distrugere.

Prejudiciul cauzat reclamantei este în valoare de 300 de lei.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.