24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Locuitorii Brailei vor decide soarta cainilor maidanezi

Edilul şef al Primăriei Municipiului Brăila va cere opinia brăilenilor în legătură cu decizia care ar trebui luată în privinţa câinilor fără stăpân din oraş.

Cu toate acestea, ei nu vor mai fi chemaţi la un nou referendum, pentru a-şi exprima punctul de vedere cu privire la soarta câinilor comunitari, deoarece toată cheluiala asta se va ridica la peste 4 miliarde de lei vechi.

Primarul municipiului Brăila, Aurel Gabriel Simionescu, a declarat că o dată ce legea va fi promulgată şi explicată pe înţelesul tuturor atunci va lua o hotărâre.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.