24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Locuri de gratar pentru braileni de 1 Mai

După spusele meteorologilor vremea pentru zilele libere de 1 mai este prielnică pentru a face un grătar în aer liber, la o pădurice sau pe malul Dunării.

După atâta vreme mohorâtă, de Florii sau de Paşte, iată că timpul a început să se încălzească şi cele câteva raze de soare ne îmbie să ieşim din case.

Şi unde putem să petrecem cel mai bine în aer curat, decât la un grătar, într-una din locurile “neamenajate” de edili.

Atenţie însă! Legile s-au înăsprit de anul acesta şi nu mai putem să facem picnic oriunde ne vine pofta, nu mai putem să lăsăm gunoaiele acolo unde poposim şi nici nu putem să facem foc în pădure. Dar oare unde vom merge?sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.