24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Locuri de munca disponibile in sistemul sanitar pentru braileni

Posibilitate de angajare pentru braileni in sistemul sanitar. Oferta ar putea fi valabila din a doua jumatate a lunii august a acestui an. Promisiunea vine chiar de la Ministerul Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii a postat, pe pagina de web www.ms.ro, la secţiunea Transparenţă Decizională, proiectul de Hotărâre de Guvern privind  ocuparea posturilor vacantate după data de 01.01.2012 de personal de specialitate medico-sanitar,  auxiliar sanitar şi personal de specialitate din compartimentele paraclinice medico-sanitare din unităţile sanitare din reţeaua Ministerului Sănătăţii şi unităţile sanitare al căror management a fost transferat la autorităţile administraţiei publice locale.

Din cele 2766 de posturi care vor fi deblocate la nivel naţional,  507 sunt repartizate medicilor, 1218 asistenţilor medicali şi 928 posturi pentru personal auxiliar (infirmieri, ambulanţieri, brancardieri etc).

'Este vorba de posturile care s-au vacantat după data de 01 ianuarie 2012, astfel încât ocuparea acestora nu determină un impact financiar suplimentar deoarece sunt bugetate şi cheltuielile de personal aferente sunt prevăzute în bugetele de venituri şi cheltuieli aprobate', a declarat ministrul Sănătăţii, dr. Vasile CEPOI.

Măsura va putea fi aplicată în a doua jumătate a lunii august, după ce proiectul de act normativ va încheia perioada de dezbatere publică şi va fi aprobat de Guvernul României.

Această măsură urmăreşte diminuarea deficitului de personal deja existent în sistemul sanitar.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.