24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Locuri de munca disponibile la Serviciul de Ambulanta Judetean

Serviciul de Ambulanta Judetean Galati pune la bataie cateva locuri de munca celor interesati si calificati pentru postul de asistent medical. Mai exact sunt pe liber doua posturi de asistent medical care asteapta sa fie ocupate iar contractul de munca va fi incheiat pentru o perioadă nedeterminată. Persoanele care se incadreaza in cerintele postului sunt asteptate sa isi depuna candidatura pana pe 7 decembrie pentru a fi examinati în data de 08.01.2013, la ora 9.00, la sediul unităţii din str. Focşani, nr. 1.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.