24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Locuri de munca in Germania pentru tinerii galateni

Locuri de munca in Germania pentru tinerii galateni. Condiţiile de eligibilitate sunt: cetăţenie română, studii universitare încheiate, cunoştinţe foarte bune ale limbii germane, cunoştinţe ale politicii, societăţii şi istoriei Germaniei, vârsta mai mică de 30 de ani la începerea stagiului de bursă

Bundestagul german împreună cu Universitatea Liberă din Berlin, cu Universitatea Humboldt din Berlin şi cu Universitatea Tehnică din Berlin vă invită să candidaţi pentru o Bursă Parlamentară Internaţională de cinci luni, la Berlin.

sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.