24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Locuri de munca pentru braileni in agricultura

Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila, angajatorii danezi au anunţat că oferă 75 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, pentru recoltarea căpşunilor, mazării, zmeurii şi a altor fructe şi legume.

Printre cerinţele minime ale angajatorilor se numără şi cunoştinţe de limba engleză (nivel mediu), stare de sănătate bună, care să permită efectuarea muncii fizice grele şi flexibilitate cu privire la schimbarea orelor de lucru în timpul programului.

Candidaţii trebuie să aibă minimum 18 ani, experienţa în munca agricolă constituind un avantaj. Durata contractului variază, în funcţie de cultura agricolă, de la sfârşitul lunii mai/jumătatea lunii iunie până în august/septembrie.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.