24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Locuri de veci disponibile in cimitirul galatean Eternitatea

Statul a intrat în posesia acestora pentru că nu mai există moştenitori legali care să le poată revendica. Valorificarea celor două viitoare morminte se face prin licitaţie publică la care participarea este condiţionată de depunerea unei garanţii.

De la maşini, apartamente şi terenuri, la băuturi alcoolice, haine, telefoane uzate folosite de deţinuţi şi chiar locuri de veci. Aceasta este oferta Fiscului, pentru valorificarea prin licitaţie a bunurilor din proprietatea statului (pe care acesta le-a dobândit prin confiscare, executare silită sau vacanţă succesorală).sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.