24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luat la pumni de doi tineri din sat

În dimineaţa zilei de 10 februarie 2014, la orele 10:00, personalul de serviciu de la Poliţia oraşului Însurăţei a fost sesizat de P.Costel (46 de ani), din satul Lacu-Rezii, oraşul Însurăţei, cu privire la faptul că, în ziua de 9 februarie 2014, în timp ce se afla pe raza satului Măru Roşu, a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele de M.Marian (25 de ani) şi P.Ştefăniţă (18 ani), ambii localnici.

În urma agresiunii, victimei i-au fost provocate leziuni minore, care nu au necesitat transportarea la o unitate medicală.

Cel agresat a depus plângere penală pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.