24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luat la pumni fara motiv

În seara de 4 noiembrie 2013, la orele 20:05, poliţişti din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Rurală Făurei au fost sesizaţi, prin sistemul unic de urgenţă 112, de  B.Vasilică (40 de ani), din satul Tătaru, comuna Dudeşti, despre faptul că a fost lovit de P.Grigore (40 de ani), din aceeaşi localitate.

Din primele cercetări a reieşit că, în aceeaşi zi, în jurul orelor 18:00, în timp ce se afla pe strada Salcâmilor, din satul Tătaru, reclamantul a fost lovit, fără motiv, cu pumnul în zona feţei de P.Grigore.

Victima a suferit leziuni pentru care nu a solicitat îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.