24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luat la pumni in fata localului din comuna

La data de 18 octombrie 2013, la orele 19:38, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Movila Miresii au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de A.Marcel (37 de ani), localnic, despre faptul că, în jurul orelor 19:30, aflându-se în faţa unui local din comună, a fost lovit de două ori cu pumnul în zona feţei de C.Georgel (22 de ani), din aceeaşi localitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.