24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lucrarile au stagnat in fata primariei din Braila

Liniste totala pe santierul de modernizare a platoului din fata Palatului Administrativ! De cateva zile, niciun muncitor nu mai este vazut prin zona, desi lucrarea inca nu este gata.

Exista, insa, o explicatie: temperaturile scazute nu mai permit continuarea lucrarilor. In consecinta, santierul a intrat in conservare, urmand sa fie redeschis la primavara.

Din august pana in prezent, firma "Tancrad", cea care executa proiectul de modernizare a platoului, s-a miscat destul de bine, reusind sa finalizeze amenajarea preliminara a celor doua fantani arteziene.

De asemenea, s-a turnat beton pe toata suprafata platoului, iar viitoarele spatii verzi au fost umplute cu pamant.

La primavara, urmeaza sa se monteze placile de granit, care vor imbraca intreg spatiul de promenada si sa se planteze copacii ornamentali din spatiile verzi.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.