24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angajari: Lucratori in sere cu flori Olanda/ 2100 euro

Firma: crossbo


E-mail: cross_bo291@yahoo.com


Fax: 0751687581


Oferte de munca: Locuri de munca in agricultura: sere de flori in Olanda.Se ofera: -Salariu saptamanal in functie de orele lucrate -Contract de munca pe perioada neeterminata -Posibilitatea de a face ore suplimentare. Sarcini: tăiere, împachetare flori, plantare, curățare grupuri etc. Cerinte Cerințe: Nu este nevoie de experiență în domeniu! Condiție fizică bună și rezistență; Seriozitate si dorință de muncă; Candidatul ideal: • Disponibilitate pentru o perioadă lungă de timp sau pentru o perioadă sezonieră • Experiență într-o poziție similară este un avantaj • Persoană responsabilă și de încredere Loc de muncă stabil si sigur cu plecare urgenta! Detalii suplimentare de L-S intre orele 9-19 la nr. de tel. 0751687581.


Oferta valabila pana la data: 15-06-2020

 

Adauga un comentariu pe facebook

 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.