24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Magistratii braileni l-au achitat pe Corbu

Dupa patru ani de procese, timp in care Stanel Corbu, considerat liderul gruparii din "Lacu Dulce", a fost judecat pentru santaj si lipsire de libertate, magistratii au dat o sentinta soc.

Judecatoria Braila l-a achitat pe Corbu pentru savarsirea a doua infractiuni de lipsire de libertate in mod ilegal si patru infractiuni de santaj, fapte comise, potrivit anchetatorilor, in 2007.

De asemenea, instanta a dispus incetarea procesului penal si fata de Radu Walter, judecat in acelasi dosar pentru lovire sau alte violente. Solutia instantei i-a luat prin surprindere pe procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, care, in februarie 2008, analizand materialul de urmarire penala, au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.