24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maidanezii braileni nu vor fi eutanasiati

Autoritatile locale brailene nu se arata dispuse sa organizeze un referendum pentru a intreba populatia daca este sau nu de acord cu eutanasierea cainilor maidanezi, asa cum prevede noua lege adoptata recent in Parlamentul Romaniei.

"Nu are rost sa cheltuim patru miliarde de lei vechi pentru un referendum din care sa aflam ceva ce stim deja. Stim ca majoritatea populatiei nu vrea caini pe strada, dar nici nu vrea ca acesti caini sa fie omorati. Asa ca, mai degraba, in loc sa dam bani pe referendum, construim un nou adapost sau il imbunatatim pe cel actual", a declarat, ieri, primarul Aurel Simionescu.

Primarul a spus ca, din punctul sau de vedere, solutia ar fi un program de sterilizare in masa a cainilor, intins pe o perioada de 3-4 ani.

Dupa castrare, o parte din caini ar urma sa ramana in adapost, iar ceilalti sa fie returnati in teritoriu, asa cum se procedeaza, de altfel, si in prezent.

Simionescu a precizat, insa, ca o decizie concreta va fi luata dupa ce va vedea noua lege publicata in Monitorul Oficial, astfel incat sa stie clar care sunt prevederile acesteia.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.