24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maine, 27 iunie 2012, are loc sedinta Comisiei de dialog social

Miercuri, 27.06.2012, ora 11.00, la Sala Rondă a Instituției Prefectului județ Brăila, va avea loc ședința Comisiei de dialog social, cu următoarea ordine de zi:

1. Informare privind respectarea de către angajatori a cadrului legal de prestare a activităţilor cu caracter ocazional de către zilieri, precum şi acţiunile demarate în scopul depistării agenţilor economici care folosesc muncă fără forme legale;
2. Informare privind programele de pregătire şi reconversie profesională. Colaborarea cu partenerii sociali pentru crearea de noi locuri de muncă şi gestionarea eficientă a celor existente;
3. Diverse.

Informatii furnizate prin amabilitatea sefului de cabinet al Prefectului Braila 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.