24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mama agresata de propriu copil

La data de 26 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Roşiori au fost sesizați de V.N. (41 de ani), domiciliată în satul Colţea, comuna Roșiori, cu privire la faptul că, în ziua de 25.03.2013, în jurul orelor 20:00, fiul ei, V.I. (23 de ani), a lovit-o cu pumnii în zona capului şi a ameninţat-o cu acte de violenţă.

Poliţiştii au înregistrat plângerea şi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, cercetările continuând pentru clarificarea situaţiei de fapt.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.