24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mansardele de pe blocurile brailene sunt in pericol la un eventual cutremur

Mansardarea blocurilor pare a nu fi cea mai buna solutie in cautarea de noi spatii de construire a locuintelor. Specialistii ne [un in tema cu aspectele ilegale si negative ale acestor constructii. Mansardarea nu trebuie tratata cu superficialitate, pentru că poate aduce prejudicii imense.

Una dintre probleme este cea ridicată de specialiştii din domeniul construcţiilor, care susţin că sunt multe blocuri unde riscul seismic ar fi mai mare după o supraetajare.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.