24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Masina de lux rasturnata pe Calarasi de doua tinere brailence

Inaugurata de nicio luna, strada Calarsi incepe deja sa inregistreze accidente dar si defectiuni. Doua tinere brailence au trait momente de spaima, ar spune unii, sau momente pline de adrenalina, ar comenta altii. Cum au reusit sa obtina adrenalina pura? Rasturnandu-se cu un Audi A4.

Azi noapte doua pustoaice de bani gata, care, cu ochii in toate partile mai putin la soseaua pe care rulau s-au izbit cu un Audi A4, cu numarul de inmatriculare BR 17 SXS, in refugiul pietonal de la Piata Concordia, si s-au rasturnat.

Nu au patit nimic, medicii de la Ambulanta deplasandu-se inutil la fata locului, la fel si cu politistii, care i-au aplicat o banala amenda soferitei. Vezi Video
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.