24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Masina furata din curtea Ambulantei Insuratei

Luni dimineaţă, în jurul orelor 7:30, S.Pompiliu (49 de ani), din oraşul Însurăţei, a reclamat faptul că, în urmă cu puţin timp, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul, care era parcat în curtea interioară a Staţiei de Ambulanţă Însurăţei.

După primirea sesizării, poliţiştii au efectuat verificări specifice şi, la scurt timp, autovehiculul, care a fost dat în consemn atât la subunităţile de poliţie din judeţul Brăila, cât şi în judeţele limitrofe, a fost oprit în trafic, pe raza comunei Coteşti, judeţul Vrancea, stabilindu-se că era condus de M.Florin (18 ani), din satul Andrăşeşti, judeţul Ialomiţa.

Acesta a declarat că a sustras maşina, care avea cheia în contact, şi că intenţiona să se deplaseze la domiciliul său.
   
În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul nu este posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
   
Bunul a fost restituit păgubitului, iar pe numele ialomiţeanului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Brăila. Astăzi, urmează să fie prezentat Judecătoriei Însurăţei, cu propunere de arestare preventivă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.