24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Masina rasturnata pe DN 23

La data de 12 ianuarie 2014, la orele 02:30, H.Eduard (19 ani), din comuna Măxineni, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 23, în afara localităţii de domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul maşinii şi a ieşit în decor, răsturnându-se.

În urma evenimentului, tânărul a plecat de la faţa locului, fără a avea încuviinţarea poliţiei, fiind depistat, ulterior, şi prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila.

S-a stabilit că cel în cauză a suferit leziuni corporale uşoare pentru care a primit îngrijiri medicale.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,55 mg/l.

I-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie, şi i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor, şi conducerea unui autovehicul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.