24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Masina tamponata de un tractor care circula ilegal

Luni seară, la orele 17:10, G.Gabriel (43 de ani), din comuna Victoria a reclamat la Poliţie faptul că localnicul G.Marian (38 de ani), în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu tractorul, i-a tamponat autoturismul.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că G.Marian nu este posesor al permisului de conducere, iar tractorul pe care l-a condus nu este înmatriculat sau înregistrat.

Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi fără a fi posesor al permisului de conducere.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.