24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Cabinete medicale

Medcenter Braila laborator medical

Medcenter Braila, cu o experienta de 11 ani in domeniu, reprezinta unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale clinice si de laborator din Romania.
    Misiunea companiei este aceea de a asigura o evaluare corecta a starii de sanatate a pacientilor, printr-un diagnostic precis si rapid, toate centrele medicale oferind servicii bazate pe o aparatura ultramoderna, coordonate de un personal medical special pregatit.
    Orice pacient sau client trebuie sa fie constient de importanta pe care o are calitatea si profesionalismul in alegerea unui furnizor de servicii medicale clinice si de laborator. Misiunea noastra este de a ne impune ca furnizor de top de servicii medicale tocmai prin calitatea dovedita a serviciilor pe care le livram si prin respectarea unui standard de calitate pe care clientii nostri, actuali sau potentiali, pot fi siguri ca il vor gasi in oricare din centrele sau laboratoarele noastre.
   Istoria Medcenter incepe in 1998, odata cu deschiderea primului centru medical la Iasi. Dupa mai bine de 10 ani si in urma unui parcurs ascendent si a unei politici continue de extindere, dezvoltare si diversificare continua, Medcenter si-a dezvoltat o retea nationala ce cuprinde peste 40 de puncte proprii, prezenta astazi in principalele orase ale tarii :
   Policlinicile Medcenter oferă o gamă largă de consultaţii medicale de specialitate, explorări funcţionale, servicii de medicina muncii, servicii decontate de casele de asigurari, precum şi un număr de peste 400 de teste de laborator. Toate laboratoarele Medcenter sunt acreditate de RENAR, conform standardului SR EN ISO 15189:2007. Personalul medical este format din 120 medici specialişti, 56 medici primari, 34 medici de laborator, 25 medici de familie şi 4 profesori universitari.

Adresa: Spitalul Judeţean Brăila, Şos. Buzăului nr. 2, Brăila
Tel: 0239/678.167 ; 0339/401.231
Fax: 0239/678.167 ; 0339/401.230
E-mail: braila@medcenter.ro

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.