24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Medicul galatean Cornel Codreanu isi deschide cabinet in Braila

Brailenii se pot trata chiar in propriul oras la medicul galatean, specialist ORL, Cornel Codreanu. Fiindcă la Spitalul Judeţean din Galaţi i s-au pus beţe în roate pentru implementarea unor proiecte benefice sistemului sanitar, primul doctor în medicină din oraşul de la Mila 80, ORL-istul Cornel Codreanu, s-a mutat la Brăila.
Medicul a pus la punct, în cadrul Spitalului Judeţean din Brăila Centrul de excelenţă ORL pe care autorităţile din Galaţi l-au refuzat, în ciuda faptului că cele patru milioane de euro erau deja obţinute, iar în sprijinul proiectului a fost emis chiar şi un ordin de ministru.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.