Noutati :

  

 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Obiective / Obiectivul zilei

Mihaela Marcu Tancrad Concivia

Titlul apartine ziarului obiectivbr.ro din care citam: Faptul că prefectul Mihaela Marcu s-a apucat (mă rog, a subscris) la nici două săptămâni de la alegerile locale să ceară refacerea platoului din faţa Prefecturii Brăila, mi se pare destul de jenant. Bun, poate că nu prefecta Mihaela e de vină, dar e şi ea în hora bună a lui Stancu, care nu-i ca Braşoveanca "Doi paşi înainte şi doi înapoi", ci e ca Brăileanca, bre, adică "Două miliarde înainte şi încă o sută mai apoi".

Nota ForumBraila.ro: Licitatia despre care se face vorbire in articol,  a fost intiata de prefectul Popa, numit de PDL. Insa comentariile de mai jos sunt autentice.

Comentati acest "pamflet" despre prefectul brailei, d-na Mihaela Marcu, prin formularul de mai jos !

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

Stiri Braila de ultima ora

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 

Pagini memorabile din trecutul Brailei

Luni, 9 noiembrie 2015, ora 17,00 la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon nr. 4, are loc lansarea cărții ”Pagini memorabile din trecutul Brăilei” de Gheorghe Gorincu. Pe lângă lansarea volumului amintit, autorul serbează și [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.