24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mihai Razvan Ungureanu flirteaza politic astazi cu orasul nostru

Fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, actual preşedinte al Iniţiativei Civice de Centru Dreapta (ICCD) şi al Partidului Forţa Civică, are in agenda pentru ziua de astzi o vizita in Braila pentru a schimba cateva vorbe cu oamenii politici locali si pentru a da culoare filialei locale ICCD. Prezenta omului politic Mihai Răzvan Ungureanu se va face simtita incepand cu ora 14.00 cand are pregatita o intâlnire cu presa la sediul ICCD, iar vizita in Braila se lungeste pana dupa ora 19.00 pentru ca va avea si o aparitie la un post local TV.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.