24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minerva isi primeste primii locatari

Vile marete si blocuri noi se ridica de cativa ani de zile in noul cartier din Braila, Minerva reprezinta o zona de lux pentru brailenii potenti fianciar pentru a putea cumpara si locui in noul cartier. Dezvoltatorul imobiliar isi ademeneste posibilii clienti cu constructii noi, proiectate să reziste unor cutremure cu magnitudine de 9,5 grade. Unul dintre proiectele complezului Minerva are deja apartamentele puse spre vanzare, 35 la numar, care sunt disponibile cumparatorilor. 4 locuinte deja si-au gasit proprietarii.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.