24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minor cercetat pentru furt de fier si baloti

Luni, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, înregistrat în evidenţe cu autori necunoscuţi, poliţişti de la Postul de Poliţie Comunal Vădeni l-au identificat pe M.Viorel (17 ani), din satul Baldovineşti, comuna Vădeni, căruia i s-a probat că este autorul furtului din locuinţa unui localnic.

Poliţiştii au stabilit că, în zilele de 16 şi 17 decembrie 2013, acesta a sustras dintr-un imobil nelocuit mai multe obiecte din fier şi baloţi de lucernă.

Cercetările continuă pentru recuperarea prejudiciului, în valoare totală de 850 de lei, şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a autorului.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.