24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minor lasat nesupravegheat, accidentat de o masina

La data de 4.02.2014, la orele 11:40, O.Nicuşor, din comuna Dudeşti, a sesizat Poliția orașului Făurei despre faptul că fiul său, în vârstă de 5 ani, lăsat nesupravegheat, a traversat drumul judeţean 211, pe raza comunei, prin spatele unui autoturism staționat, moment în care a fost surprins și accidentat de autoutilitara condusă de M.Vasile (50 de ani), domiciliat într-o comună ialomiţeană. 
 
În urma impactului a rezultat rănirea copilului, care a fost transportat cu ambulanța la UPU Brăila, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

După ce a fost efectuată cercetarea locului accidentului, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.