24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minora agresata de o consateana revoltata

Miercuri, 13 noiembrie, la orele 19:20, poliţişti de la Secția 5 de Poliție Rurală Viziru au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de C.N. (17 ani), din satul Spiru Haret, comuna Berteştii de Jos, cu privire la faptul că a fost agresată de consăteana G.Niculina (44 de ani).

Din cercetările desfăşurate de poliţişti a reieşit că, în timp ce se aflau pe stradă, între cele două s-au iscat unele discuţii contradictorii, în urma cărora femeia de 44 de ani a lovit-o cu palmele peste față pe minoră.

Aceasta s-a refugiat în curtea locuinţei prietenului ei, unde din nou a fost lovită de reclamantă.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și violare de domiciliu.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.