24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mircea Vizitiu noul sef al Inspectoratului de Politie Judetean BR

Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Braila a fost preluata de un nou comisar sef. Noul conducator al politistilor braileni vine cu experienta de conducere de la carma Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta si este comisarul sef Mircea Vizitiu.

Si pentru a va face o parere despre noul sef va prezentam cateva informatii online despre domnia sa:
  • In data de 11.06.2012 o tânăra se afla în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar la un moment dat, din spate a apărut un bărbat care a îmbrâncit-o şi i-a smuls sacoşa din mână. Femeia a încercat să riposteze, însă hoţul a fugit. În zonă se afla cms. şef Mircea Vizitiu, şeful Secţiei 3 Poliţie Constanţa, care a văzut jaful şi l-a urmărit pe individ, reuşind să îl prindă şi să-l imobilizeze.

  • Unsprezece impatimiti ai jocului cu mingea din cadrul inspectoratului de politie Constanta s-au urcat in autocar, cu destinatia Italia pentru a participa la un campionat de fotbal la care vor mai lua parte echipe ale politiilor din intreaga Europa, din state ca Spania, Franta, Austria. IPJ Constanta este reprezentat, printre altii, de inspector principal (acum comisar sef) Mircea Relu Vizitiu.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.