24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moartea este un lux pentru multi dintre braileni

Începând din acest an brăilenii vor scoate ceva mai mulţi bani pentru taxele de la cimitir. Consiliul Local Municipal a decis majorarea taxelor speciale pentru locuri de veci pe anul 2012.

Propunerea a venit din partea Serviciului de Utilitate Publică de Administrare a Fondului Locativ şi a Cimitirelor (SUPAFLC) şi a fost motivată de necesitatea unor fonduri pentru reparaţii şi modernizări care urmează să aibă loc în toate cimitirele din Brăila. Au crescut taxele de concesiune în termen nelimitat atât la cimitirele de categoria I (Sfântul Constatin şi Sfânta Maria), de la 54 de lei la 55 de lei/mp, cât şi la cimitirele de categoria a II-a (Radu Negru, Municipal, Brăiliţa 1, Brăiliţa 2 şi Sfântul Mina) de la 41 de lei la 43 de lei/mp.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.