24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Licee brailene / Gheorghe Munteanu Murgoci

Modele de unghii preferate de fetele de la Murgoci

ForumBraila.ro a aflat ca fetele de la Murgoci sunt inteligente si frumoase (asa mi-a spus Mihai, unul din elevii acestui renumit liceu brailean, am zice noi cel mai bun, chiar daca se supara inspectorul sef).

De aceea, inainte de a va arata cum ajung fetele de la liceul Murgoci (noi le invitam si pe cele de la Balcescu sau de la celelalte licee ale brailei) sa vada peste 300 de poze cu modele de unghii: cu gel, pictate ori false, va supunem unui test de perspicacitate (glumim) si anume:

Cate carti s-au scris despre unghii, unghie ca parte a degetului, degetul ca membru al mainii, si mana ca parte a corpului ?

Noi am facut asta pentru tine, si am cules, pe langa o colectie impresionanta de poze cu diferite modele de unghii (cu gel, false sau pictate) si cateva opere celebre care vorbesc sau au legatura cu acest subiect: Daca vrei sa vezi cartile de referinta vezi pagina noastra de Modele unghii iar daca vrei sa vezi pozele intra pe pagina Modele de unghii cu gel

Hai fetelor, ca se apropie Balul Bobocilor sau Banchetul de absolvire !

Url: www.model-de.ro/Unghii+de+craciun+download+poze-p4-7975-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.