24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monica Paraschiv: Mi s-a acrit de referendum

Astazi, am dat despre ce "ingrediente" foloseste doamna monica paraschiv, care se lauda prin targul Brailei cum a incasat ea 3 mii de euro de la obictivvoceabrailei.ro, sau despre cum "i se acreste" de cei peste 90 la suta din romani (sigur si braileni) care au votat pentru demiterea lui Traian Basescu.

Citam din blogul "monica paraschiv" patron privat (nu-i formularea mea dar place la socialisti) la obiectiv vocea brailei, de pe wordpres :

Miercuri, 01 august 2012


"Luni n-am mai putut să mă mai uit la televiziunile de ştiri. Pur şi simplu mi s-a acrit. Mi s-a acrit de acest război absurd, care NU este al nostru. Gata! Ajunge! Asta aşteptam de la politicienii români. Să îngroape, naibii, securea războiului şi să încerce reconstrucţia păcii sociale, coabitarea între putere şi opoziţie, respectarea instituţiilor statului şi reintrarea în Europa."

Intre bare pentru Monica Paraschiv:
  • Cum de nu ti s-a acrit pana acum de licitatiile publice castigate, si te-ai trezit doar in ceasul ultimelor zile, si nu ti-ai pus aceasta intrebare ?
  • Nu este al nostru razboiul - nota ta (care al nostru, Monica, sau nu si-a permis nimeni sa iti spuna asa), bineinteles daca nu e vorba despre o licitatie castigata de Obiectiv Braila? Retine stigmata doamna, ca orice batalie politica are in spate votanti, iar faptul ca "tie ti s-a acrit" si incerci sa convingi cetatenii Brailei "la a gandi ca e un razboi" pentru simplul fapt ca ai monopol NU ESTE DE AJUNS! Cand vorbesti de "al nostru' ar trebui sa ma consulti si pe mine, pe cel din Vidin sau din Comorofca. De unde si pana unde dictezi tu care si cu cine poarta razboaie electorale. De cand si pana cand, sau mai ales pana cand, crezi ca mai poti SA MA PACALESTI !
  • Patron de ziar, obiectiv si independent, Ce te F... ramanta grija despre luptele electorale in masura in care ziarul tau este mai mereu castigator de licitatii publice ( Obiectiv Vocea Brailei: intre faliment si banii publici,
    Diacomatu si Balcan: din portocaliul PDL in verde nevinovat,
    Obiectiv vocea Brailei un mic Tancrad licitatii publice) pe zona mass media;
  • Cum poate fi catalogata drept impartiala afirmatia ta, ca "oricât s-ar da de ceasul morţii liderii USL" situaţia din România a devenit, realmente, un motiv de îngrijorare în cancelariile europene, in conditiile in care avem o Constitutie si un Parlament ?. ALO..! Paraschiv Monica?: actiunile de suspendare a Presedintelui Romaniei s-au facut dupa Constitutie (aprobata de Curtea Constitutionala) la propunerea Parlamentului. Daca stii ce este democratia !
  • Monica Paraschiv a mai afirrnat ca, referendumul a însemnat o palmă dată de poporul român clasei politice. Niciuna dintre cele două tabere nu se poate considera câştigătoare. Penibil ! 90 la suta din votanti spun sa plece Basescu, si tu, sefa de la Obiectiv Braila, ne spui ca "ti s-a acrit" ?


Petrica Dumitrascu!

  

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.