24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Motoarele turate la maxim tulbura somnul brailenilor

Noptile din timpul verii sunt mult mai aglomerate decat cele din sezonul rece. Oamenii stau pe afara pana tarziu profitand de racoarea noptii, plimbandu-se prin oras cu scuterele, motocicletele si alte mijloace de transport usoare.

Linistea noptilor de vara este de multe ori tulburata de zgomotul produs de vehiculele pe doua roti care sunt turate de soferi spre bucuria prietenilor sau pentru adrenalina, distractie.

Numai ca, pe cei care noptile reprezinta sursa de energie pentru a doua zi de munca, zgomotul motoarelor este deranjant si ii face sa apeleze autoritatile competente pentru a reclama deranjul public.

Miercuri, 20 iunie, în jurul orei 23.30, dispeceratul Jandarmeriei Brăila a fost sesizat cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură liniştea publică, într-o zonă a străzii Mihai Bravu, din Brăila.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.