24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Servicii Galati

Musca Florin Expert evaluator

EVALUARI PENTRU:
- RAPORTARE FINANCIARA; evaluare - reevaluare pentru inregistrare la valoarea justa a proprietatilor Dvs si plata impozitelor locale.
- CONSULTANTA DE BUSSINES; la vanzarea - achizitionarea de bunuri
- CONSULTANTA DE BUSSINES; in cazul fuzionarii / divizarii de afaceri

ORIUNDE AVETI NEVOIE DE OPINIA UNUI SPECIALIST INDEPENDENT SI IMPARTIAL, CU EXPERIENTA DE 10 ANI SI PESTE 3.000 DE RAPOARTE DE EVALUARE , ASUPRA VALORII BUNURILOR DUMNEAVOASTRA.
Pentru a putea discuta la obiect va rog sa aveti pregatite actele si informatiile specifice privitoare la proprietatile Dvs.

Daca v-am convins si aveti nevoie de un raport de evaluare sau daca nu v-am convins dar doriti sa discutam ma puteti contacta la :

Telefon:  0743.129.789
Email: musca_florin@yahoo.com

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.