24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muzeul Brailei ne asteapta cu doua vernisaje incepand maine

Sediul Muzeului Brăilei va gazdui maine, incepand cu ora 16, două expoziţii organizate in colaborare Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti - judeţul Argeş.

Una dintre expoziţii cuprinde piese rezultate din taberele de creaţie populară, desfăşurate pe parcursul vacanţei de vară 2011, în parcul domeniului feudal de la Goleşti.

Cealalta expozitie cuprinde lucrări de pictură cu tematică etnografică realizate în cadrul Concursului Internaţional de Pictură organizat la Muzeul Goleşti, concurs care a avut 625 de participanţi din 11 ţări.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.