24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muzica din campania electorala ii irita pe unii braileni

Muzica ar trebui sa ne induca o stare de bine, de euforie, de relaxare, in niciun caz de iritare. Muzica folosita in promovarea unui personaj politic brailean a reusit sa faca dintr-o localnica o atacatoare cu topor. O localnică din Vădeni, al cărui soţ este pe lista de consilieri la PP-DD, a ieşit cu toporul în stradă, deranjată de muzica pe care se promova candidatul la primărie din partea USL. Femeia nu a ezitat să-l atace şi să ameninţe că-i dă cu toporul în cap primarului în funcţie.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.