24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nava maritima din Tanzania blocata pe Dunare in Braila

Situatie de urgenta la bordul navei maritime Sea Breez care a reusit sa se impotmoleasca de fundul Dunarii, in Braila, zona Santierului Naval. Datorita nvelului destul de scazut al Dunarii, pilotii navelor trebuie sa execute manevre stricte pentru a evita astfel de situatii. Se pare ca pilotul navei maritime Sea Breez a avutparte de un esec si astfel nava s-a impotmolit cu tot cu 7300 de tone de grâu la bord. Agentul economic, SC ARUMAR a solicitat intervenţia Navei Galaţi 3, care a şi sosit la faţa locului.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.