24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neintelegerile cu propriul tata a determinat o minora sa plece de acasa

Parintii tinerei de numai 16 ani sunt ingrijorati, nu se asteptau ca fetita lor sa plece de acasa. Tatal tinerei a fost cel care a anuntat disparitia fetei, precizand ca a avut o altercatie cu tanara inainte de incident.

 "Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că la data de 17 martie, în jurul orei 19.00, minora a plecat de acasă în urma unui conflict avut cu tatăl ei", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.