24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nervi varsati pe un aparat pentru jocuri de noroc

Cand castigul nu se-arata, aparatul se ... distruge! Asa a procedat un barbat in varsta de 40 de ani vazand ca aparatul de jocuri electronice ii "manca"  banii dar nu vroia sa ii dea castig.

La data de 25 februarie a.c., la orele 11:00, brăileanul C.R. (26 de ani), în calitate de reprezentant al unei societăţi comerciale, cu punct de lucru în municipiu, s-a prezentat la Poliţia Municipiului şi a reclamat că, la data de 29.12.2012, în jurul orei 1:50, A.V. (40 de ani), din Brăila, în timp ce se afla într-o sală de jocuri electronice, situată pe strada Mihai Eminescu, a lovit cu pumnii monitorul unui aparat de joc, distrugându-i ecranul.

Societatea prejudiciată se constituie parte civilă cu suma de 3.170 de lei.
Faţă de bărbatul în cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.